Music

David Guetta en Estelle verspreiden 'One Love'

  1. Newschevron right
  2. David Guetta en Estelle verspreiden 'One Love'
Tijdens het Amsterdam Dance Event maakte David Guetta bekend dat zijn eerstvolgende single 'One Love' met zangeres Estelle zou zijn. Terwijl hij de track draaide verzocht hij het publiek om een hartjesvorm te maken met hun handen. Dat was bedoeld om de liefde te verspreiden. Hetzelfde hartje is de basis van de videoclip waarin David en Estelle liefde en geluk verspreiden over de stad waarin ze rondrijden.
Bekijk het zelf in de video van One Love!

Album
One Love is de titeltrack van David Guetta's vierde album die in augustus uitkwam. Op het album staan onder andere de hits Sexy Bitch met Akon, When Love Takes Over met Kelly Rowland en I Gotta Feeling met de Black Eyed Peas, verder vind je ook samenwerkingen met Kid Cudi, Will.I.Am, Wynter Gordon en Chris Willis.

U.S. Tour
Na zijn Europese One Love tour vertrok David Guetta richting de Verenigde Staten voor zijn U.S. Tour waarbij hij in twee weken op veertien plaatsen (!) draait.

iPhone App
Daarnaast bracht hij onlangs nog zijn eigen iPhone applicatie uit. Hierop kun je David's laatste Twitterberichten, video's en foto's direct zien. Tevens is er een functie waarbij je je eigen foto's, locatie of reacties kunt plaatsen op zijn optredens. Ook zit er een mini mixer waarmee je Sexy Chick kunt remixen. Enig nadeel: De applicatie is helaas niet gratis.

David Guetta & Estelle - One Love

Ster advertentie
Ster advertentie