Music

Stromae brengt cd 'Cheese' en clip 'Te Quiero' uit

  1. Newschevron right
  2. Stromae brengt cd 'Cheese' en clip 'Te Quiero' uit
De Belgische Stromae heeft vandaag zijn debuutalbum Cheese uitgebracht. De afgelopen weken verschenen al meerdere video's van de artiest waarin hij liedjes van het album aankondigde. Ook was er een aantal weken geleden een clip verschenen als opwarmer voor zijn nieuwe single Te Quiero. De èchte video daarvan is dit weekend uitgekomen.

Te Quiero is de opvolger van zijn enorme hit Alors On Danse. Tevens is het de tweede single van het debuutalbum 'Cheese' dat vanaf vandaag in de winkels ligt. De titel van zijn cd verwijst naar de nep-glimlach die we aannemen als we op de foto gaan.

In Stromae's eerste clip van Alors On Danse zagen we een ambtenaar die na een werkdag volledig uit zijn dak ging om de problemen te vergeten. Hiermee doelt de artiest op het belang van lachen. "Je móet glimlachen, ook al voel je je niet goed."

In de clip van Te Quiero zien we Stromae terug in een stressvolle omgeving. Deze keer drinkt hij de zorgen niet weg in een club, maar gaat hij de confrontatie deels aan met zijn partner. Op afgetrapte sneakers rent Stromae van het kastje naar het muurtje en doet ondertussen van alles om zijn zorgen een plek te kunnen geven. Of het hem lukt check je in de video hieronder!

Stromae - Te Quiero



Voor meer video's van Stromae check je zijn Dailymotion kanaal
Ster advertentie
Ster advertentie