Music

VIDEO: Sabrina Starke geeft kusjes

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Sabrina Starke geeft kusjes
Tijdens het festival Mundial gaf Sabrina Starke kusjes weg. Als ambassadeur van de stichting oneMen vroeg de zangeres aandacht voor dit goede doel. FunX dj Fernando kreeg ook een kusje van haar. Natuurlijk vroeg hij gelijk naar de muzikale plannen van Sabrina in 2010. Check de video.


Nieuw album!
Sabrina liet weten dat zij al een nieuw album op de plank heeft liggen, die in oktober van dit jaar wordt uitgebracht. Dan start ze ook haar theatertour. In augustus belooft de zangeres je alvast een voorproefje te geven met een nieuwe single. Bekijk de video waarin Sabrina zelf uitlegt wat je van haar nieuwe album kunt verwachten.



OneMen can make a difference
De stichting oneMen zet zich in voor pioniers. Dit zijn mensen die op eigen initiatief werken aan het verbeteren van de leefsituatie. De organisatie steunt de pioniers over de hele wereld met auto’s, motoren, fietsen, boten, vrachtwagens, radiomasten, internetaansluiting en computers. Om deze hulp mogelijk te maken, werft oneMen fondsen in Nederland bij bedrijven, donateurs, onderwijsinstellingen en groepen. Ook jij kan donateur worden. Lees hier meer.
Ster advertentie
Ster advertentie