Music

Badboy Taya verlaat THC Recordz en werkt met Bang Bros

  1. Newschevron right
  2. Badboy Taya verlaat THC Recordz en werkt met Bang Bros
Het is nog geen jaar geleden dat Badboy Taya samen met Naffer tekende bij het label van THC. Toch is de samenwerking nu al voorbij. In een interview met State Magazine vertelt de rapper dat hij nooit echt een deal heeft getekend bij THC. Zelf noemt hij het meer een samenwerking.

Het was volgens Taya de bedoeling dat THC Recordz zou zorgen voor de zakelijke kant van zijn carrière en hij de focus zou kunnen leggen op de muziek. "Maar uiteindelijk deed ik heel veel zelf." Vervolgens heeft de rapper een gesprek gevoerd met Rocks. Hierbij waren beide kanten heel eerlijk tegenover elkaar en hebben ze besloten om de samenwerking te beeindigen.

Badboy Taya werkte mee aan vier nummers op ‘THC Recordz mixtape Vol. 2‘, het verzamelwerk waarmee THC Recordz debuteerde bij Top Notch. Daarnaast was hij te horen op ‘Op Een Missie‘, het nummer afkomstig van Hef’s debuut Hefvermogen.

Bang Bros

Binnenkort zien we Taya in de videoclip van Hoodmuziek, een samenwerking met Aiky en de Bangbros Hef en Önder. Check hieronder alvast de teaserclip!

Bang Bros (Hef & Önder), Aiky en Badboy Taya - Hoodmuziek

Ster advertentie
Ster advertentie