Music

Ne-Yo is opgewonden en nerveus voor het vaderschap

  1. Newschevron right
  2. Ne-Yo is opgewonden en nerveus voor het vaderschap
Momenteel is Ne-Yo in de XChart te vinden met Beautiful Monster, maar in het dagelijks leven denkt hij nu even aan hele andere dingen dan muziek. In januari wordt hij namelijk vader! Alleen is de moeder van het kind, Monyette Shaw, niet zijn vriendin. "Het is een goede vriendin van me en niet meer dan dat. Ze draagt mijn kind, maar weet dat ik me niet aan haar kan binden."

Ne-Yo beseft dat het een grote verantwoordelijkheid is, maar lijkt er goed over nagedacht te hebben. "Ik ben zo opgewonden en nerveus. Het is echt geweldig! " Het mooiste vind hij het feit dat hij nieuw leven op aarde zal zetten. Toch heeft hij ook zijn twijfels "Aan de andere kant denk ik 'Shit! Ik ben straks verantwoordelijk voor het leven van een ander mens!"

Ne-Yo kijkt erg uit naar het vaderschap, maar een huwelijk ziet hij nog niet zitten. In ieder geval niet binnenkort. "Ik vind het belangrijk dat je iemand in je leven vindt die je leven compleet maakt. Maar dat is moeilijk als je een baan zoals de mijne hebt."

Toch weet Ne-Yo wel dat het een groot huwelijk wordt. Zijn moeder zal volgens hem nooit toestaan dat het een kleine ceremonie wordt. "Het moet het grootste en meest extravagante in mijn leven worden."

Ne-Yo - Beautiful Monster

Ster advertentie
Ster advertentie