Music

VIDEO: John Legend & The Roots - Wake Up Everybody

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: John Legend & The Roots - Wake Up Everybody
John Legend en de mannen van The Roots komen samen voor de videoclip van Wake Up Everybody. Samen met Melanie Fiona en Common verspreiden de artiesten een boodschap om de wereld te verbeteren.

Wake Up Everybody is een cover van de jaren '70 klassieker van Harold Melvin & The Blue Notes. Je vind de single terug op het samenwerkingsalbum Wake Up! van John Legend en The Roots die eind september uitkomt.

Wake Up! staat in het teken van muziek uit de jaren '60 en '70. Waar je alleen soultracks zou verwachten kiezen The Roots en John Legend ook voor de rock, hiphop en gospel genres. Alle liedjes hebben als doel om luisteraars te inspireren en tot bezinning te brengen. Op het album staan bekende tracks van onder andere Marvin Gaye, Donny Hathaway, Baby Huey And The Babysitter en Mike James Kirkland.

John Legend & The Roots - Wake Up Everybody



Wake Up Everybody volgt al snel na de eerste samenwerking van John Legend en The Roots in het nummer The Fire. De videoclip daarvan kwam vorige maand uit, maar de track staat niet op het aankomende album. Je vindt The Fire terug op How I Got Over, de laatste cd van The Roots.

The Roots & John Legend - This Fire

Ster advertentie
Ster advertentie