Music

Haalt Roll Deep ook de eerste plaats in de FunX charts?

  1. Newschevron right
  2. Haalt Roll Deep ook de eerste plaats in de FunX charts?
De singles 'Good Times' en de huidige XTip 'Green Light' van Roll Deep bereikten beide de eerste plaats in de Britse hitlijsten. De rapgroep werkt al sinds 2002 jaar in verschillende samenstellingen. Zo waren Dizzee Rascal en Tinchy Stryder ooit leden van de groep. Uiteindelijk besloten ze solo te gaan. Rapper Wiley en Skepta zijn momenteel de bekendere mc's in de groep.

Het succes van de mannen bleek niet onopgemerkt. Zo stak de Britse meidengroep The Saturdays onlangs een hand uit naar de rapgroep voor een samenwerking. De rappers accepteerden het aanbod, omdat het goed aansluit bij de nummers die ze maken. Frontman Wiley zegt dat de track hetzelfde concept is als de afgelopen twee singles. "Het is weer een geweldige productie van Danny Weed met vocalen erop. Het enige verschil met de vorige tracks is dat de vocalen deze keer ingezongen zijn door The Saturdays."

Voordat de samenwerking van Roll Deep en The Saturdays uitkomt heeft FunX nog Green Light voor je. Check hieronder de clip en laat je mening achter in de XTips!

Roll Deep - Green Light



Roll Deep - Good Times

Ster advertentie
Ster advertentie