Music

Fouradi en Damaru lanceren 'Mijn Lady' videoclip

  1. Newschevron right
  2. Fouradi en Damaru lanceren 'Mijn Lady' videoclip
Damaru is weer terug met een nieuwe single en een nieuwe samenwerking, deze keer met Fouradi in de videoclip van Mijn Lady. Je kon al eerder de Making Of bekijken van de video, maar zoals beloofd kan je nu ook de clip checken waarin alle drie de artiesten hun opwachting maken.

Mijn Lady is een single die geschreven is door de broertjes Fouradi samen met Giovanni Jap Ngie. Het duo bracht de track twee jaar geleden uit in Suriname en scoorde daar een dikke nummer één hit mee. Dat belooft nog wat, aangezien Damaru's hit Mi Rowsu ook al op één stond in Suriname voordat het de Nederlandse hitlijsten bestormde.

Damaru werkt momenteel hard aan zijn eerste album bij het Nederlandse platenlabel Top Notch. Samen met zijn vaste begeleidingsband The Love Messengers heeft de zanger de basis in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo gelegd. Uiteindelijke worden de definitieve opnames gemaakt in Nederland. Inmiddels heeft Damaru al samengewerkt met Dio, The Partysquad, de Jeugd van Tegenwoordig en Jan Smit. Ook Fouradi kan nu toegevoegd worden aan dat rijtje.

Fouradi & Damaru - Mijn Lady



Making Of: Mijn Lady




Meer Fouradi:
- Website
- Hyves
- Twitter

Meer Damaru:
- Hyves
- Website (binnenkort)

Ster advertentie
Ster advertentie