Music

Bevestigd: Christina Aguilera's huwelijksbreuk

  1. Newschevron right
  2. Bevestigd: Christina Aguilera's huwelijksbreuk
Het sprookje van Christina Aguilera en haar man Jordan Bratman is voorbij. De geruchten gingen al langer dat het paar uit elkaar was, maar nu heeft de 29-jarige zangeres het bevestigd in een verklaring aan US Magazine.

Vanochtend vroeg schreef het online magazine over de breuk tussen Christina en Jordan. Een bron had ze vertelt dat het tweetal al een aantal maanden uit elkaar is. "Ze waren gek op elkaar", zegt de bron. "Maar in de laatste zes maanden van de relatie werd duidelijk dat ze goede vrienden waren, in plaats van man en vrouw. Ze probeerden de relatie nog te redden door een vakantie naar Italië te boeken, maar ook dit mocht niet baten."

Vier uur na plaatsing van het artikel bevestigde Christina het bericht met een verklaring aan de website. "Ondanks dat Jordan en ik uit elkaar zijn, is onze betrokkenheid met ons zoontje sterker dan ooit."

Christina en Jordan leerden elkaar in 2002 kennen en trouwden drie jaar later. Samen hebben ze een 2-jarig zoontje Max. Christina Aguilera schreeft het nummer Ain't No Other Man als ode aan haar man.





Ster advertentie
Ster advertentie