Music

Eva Simons past niet meer in haar sportwagen

  1. Newschevron right
  2. Eva Simons past niet meer in haar sportwagen
Eva Simons heeft veel te danken aan haar grote opvallende rode hanenkam, maar haar 'hairdo' is niet altijd even handig. Sinds de zangeres d'r haar iedere ochtend tot ongekende hoogte optoupeert, past ze niet meer in haar auto. Het stoere groene racemonster, dat Eva kocht voordat ze haar kapsel veranderde, heeft een groot nadeel. Eva vertel Fernando in Start: "Hij is te laag, ik zit nu tegen het dakkie!"

Haar kapsel levert Eva wel meer 'problemen' op. Even snel naar de supermarkt om koffie te halen, zit er voor de zangeres niet meer in. Eva: "Ik woon naast een school en als ze me zien, dan ben ik niet zomaar weg. Dus als ik even snel naar buiten wil, dan doe ik even een mutsje op, maar dan noemen ze me weer Erykah Badu. Maar dat wordt dan zo'n grote 'rastamuts' want al dat haar moet er toch in. Ik val geloof ik sowieso wel op."

Wanneer Eva op date gaat, weet ze niet of ze d’r haar nou opvallend hoog moet houden of juist onopvallend naar beneden moet dragen: "Ik wil dan natuurlijk wel mezelf zijn, dus met 'hawk'. Maar je wil elkaar wel leren kennen, en met dat haar trek ik wel veel aandacht dus dat is lastig."

Op muzikaal gebied gaat het ook goed met de zangeres. Ze houdt zich flink bezig met het produceren van tracks en heeft wat nummers geschreven voor de Franse Matt Pokora. Tijdens het produceren nam ze ‘en passant’ ook nog even een duetje op met de Franse ster. En wat blijkt: Eva zingt net zo makkelijk in het Engels als in het Frans.



Het is deze week Danceweek op FunX en Eva Simons treedt vrijdag met Afrojack op in de Jimmy Woo. Het concert wordt live gestreamd op www.funx.nl. Lees hier wat je nog meer kunt verwachten.
Ster advertentie
Ster advertentie