Music

Vrouw van Lange Frans weer op vrije voeten

  1. Newschevron right
  2. Vrouw van Lange Frans weer op vrije voeten
Na een paar dagen vast gezeten te hebben, is Daniëlle Frederiks weer vrij. De vrouw van Lange Frans is wel nog steeds verdachte . Vanwege privé omstandigheden mag het 26-jarige model naar huis om daar te wachten op de resultaten van de zaak.
Frederiks werd afgelopen zondagavond gearresteerd. Ze was in overspannen toestand en met een geladen vuurwapen onderweg naar het huis van Baas B. Lange Frans en Baas B hebben al meer dan een jaar een zakelijke ruzie. Hierdoor zit Frans in grote financiële problemen bij de belastingdienst. Dit heeft voor veel stress gezorgd bij de rapper en zijn echtgenote. Er is kans dat Daniëlle een onvoorwaardelijke gevangenisstraf van 3 maanden krijgt.
Na een paar dagen vast gezeten te hebben, is Daniëlle Frederiks weer vrij. De vrouw van Lange Frans is wel nog steeds verdachte. Vanwege privé omstandigheden mag het 26-jarige model naar huis om daar te wachten op de resultaten van de zaak.

Frederiks werd afgelopen zondagavond gearresteerd. Ze was in overspannen toestand en met een geladen vuurwapen onderweg naar het huis van Baas B. Lange Frans en Baas hebben al meer dan een jaar een zakelijke ruzie. Hierdoor zit Frans in grote financiële problemen bij de belastingdienst. Dit heeft voor veel stress gezorgd bij de rapper en zijn echtgenote. Er is kans dat Daniëlle een onvoorwaardelijke gevangenisstraf van 3 maanden krijgt.
Ster advertentie
Ster advertentie