Music

Ryan Leslie biedt $20.000 voor gestolen laptop

  1. Newschevron right
  2. Ryan Leslie biedt $20.000 voor gestolen laptop
De laptop van Ryan Leslie is gisteren gestolen in Duitsland. De r&b zanger/ producer is het buurland voor een aantal optredens. De draagbare computer zat in een zwarte tas en deze werd voor de club waar hij optrad gestolen. Blijkbaar zit er belangrijke informatie op, gezien Ryan een beloning van $20.000 geeft aan degene die zijn laptop terugbrengt. Volgens Leslie zitten er videos van zijn optredens en muziek die hij zelf heeft gemaakt op. De emotionele artiest nam een video op waarbij mensen smeekt om hulp.
De laptop van Ryan Leslie is afgelopen weekend gestolen in Duitsland. De r&b zanger/producer was in ons buurland voor een aantal optredens. De draagbare computer zat in een zwarte tas in een auto. Nadat hij door de beveiliging bij de club naar binnen werd geleid, werd de tas door een onbekend persoon uit het voertuig gehaald. Dit gebeurde in de 20 minuten dat de security niet bij de auto aanwezig was.

Blijkbaar staat er heel belangrijke informatie op de laptop, want Ryan looft een beloning van $20.000 uit aan degene die zijn laptop terugbrengt. Volgens Leslie staan er video's op van zijn optredens en muziek die hij zelf heeft gemaakt. De emotionele artiest maakte een filmpje waarin hij mensen smeekt om hulp.





Ster advertentie
Ster advertentie