Music

AUDIO: Nieuw album Michael Jackson 'Michael' gelekt

  1. Newschevron right
  2. AUDIO: Nieuw album Michael Jackson 'Michael' gelekt
Het nieuwe album van Michael Jackson, 'Michael’, is in de nacht van maandag op dinsdag gelekt. De plaat zou eigenlijk pas op 14 december 2010 uitkomen, maar zwerft nu al over het internet. Op het album is de ‘King of Pop’ te horen met wereldsterren 50 Cent, Lenny Kravitz en Akon. Fernando liet de eerste nummers vanochtend horen in FunX Start.

Dat 50 Cent te horen is op het postume album van Michael Jackson is opvallend. De twee wereldsterren hebben elkaar nooit ontmoet, maar zijn nu toch samen te horen op het nummer ‘Monster’. Teddy Riley, de man achter dit nummer, vertelt dat Michael gefascineerd was door de rapper. De mislukte beschietingen en moordpogingen en zijn privéleven dat uitgesmeerd werd over de pagina’s van de roddelbladen intrigeerde hem.

Volgens Riley wilde Michael wel een nummer opnemen met 50 Cent, maar was het er gewoon nog niet van gekomen. Toen de rapper gevraagd werd om met ‘de King’ samen te werken, Twitterde hij: “Michael wilde dat ik dit nummer op ging nemen voordat hij overleed en het wordt ‘the biggest thing ever’. We hebben dit idee van hem.”

Beluister alvast een paar tracks!

Michael Jackson - Keep Your Head Up:

{audio}http://download.omroep.nl/funx/blogs/03MJKeepYourHeadUp.mp3{/audio}

Michael Jackson ft 50 Cent - Monster
{audio}http://download.omroep.nl/funx/blogs/05MJft50CentMonster.mp3{/audio}

Michael Jackson ft Lenny Kravitz - Another Day
{audio}http://download.omroep.nl/funx/blogs/08MJftLennyKravitzAnotherDay.mp3{/audio}

Ster advertentie
Ster advertentie