Music

GF in Finale GGPNL

  1. Newschevron right
  2. GF in Finale GGPNL
Reggaetonformatie Ghetto Flow staat zaterdag 8 december in de finale van de Grolsch Grote Prijs van Nederland. In de categorie Hip Hop en R ‘n B hebben ze zware concurrentie van Dio. Laatstgenoemde doet namelijk mee op de grote hit Dom, Lomp en Famous van The Opposites. Hij is dus de enige die een notering heeft in de hitlijsten. Ghetto Flow moet het net als de overige finalisten zonder een echte hit doen.

Maar Kleine Jay, Skenkie en Bizz Banascus zullen tot zaterdag 8 december elk podium benutten om de crowd te mobiliseren. Ook Ganza, die eerder meedeed aan Road To Parkpop van 2006, zal dat gaan doen.

Ook Ghetto Flow blijft niet stilstaan. Zij grijpen elke mogelijkheid aan om van zich te laten horen. Zo ook via La Baby, de female member van Ghetto Flow. Zij heeft nu een hip hop nummer af genaamd Atento A Mi Le Pongo El Fin. Zij legt uit: “In Spaanstalige raps wordt er vaak “atento a mi”gezegd, wat op “namens mij” neerkomt.”

Het is dus een brag n boast nummer waarin zij zegt dat zij er een eind aan maakt. La Baby’s versie is dus de laatste versie. Support jouw favoriete finalist en beluister de track van La Baby (van Ghetto Flow) hier!

{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/muziek/FunX_Atento_A_Mi_Le_Pongo_El_Fin_La_Baby_de_Ghetto_Flow.wma{/wmaremote}
Ster advertentie
Ster advertentie