Music

Inbraak door fans in landhuis 50 Cent

  1. Newschevron right
  2. Inbraak door fans in landhuis 50 Cent
Twee fans van 50 Cent hebben ingebroken in zijn huis. In de villa troffen agenten één van de twee inbrekers aan met een fles wijn in de kledingkast. Een bewaker van 50 Cents onderkomen, dat 52 kamers telt, zag dinsdagochtend een onbekende auto op de oprit staan en belde de politie. De jongens waren door een openstaande deur binnengeslopen.

De verdachten hadden marihuana op zak. Ze zeggen dat ze alleen dronken wilden worden en genieten van alle luxe in 50's huis. De inbrekers waren niet van plan iets te stelen, maar benieuwd naar het huis van hun idool. Familie van het duo is bang dat ze een celstraf krijgen. De jongens kunnen alleen met kerst thuis zijn als ze 50.000 dollar borgtocht betalen.

50 Cent probeert al maanden van zijn landhuis in Connecticut af te komen. De villa, die de rapper kocht van bokser Mike Tyson, staat al lange tijd te koop. 50 Cent vroeg eerst 18,5 miljoen dollar voor het luxe huis. Vorig jaar zomer verlaagde hij de prijs al tot 10,9 miljoen dollar. Of de rapper dinsdag tijdens de inbraak thuis was, is niet bekend.

Benieuwd naar de villa? Bekijk hieronder beelden van 50 Cent in MTV Cribs:

Ster advertentie
Ster advertentie