Music

Dries Roelvink verbaasd over slechte clip

  1. Newschevron right
  2. Dries Roelvink verbaasd over slechte clip
Dries Roelvink is verrast door zijn notering in een lijst met slechtste videoclips. De muziekvideo van het nummer Alleen Door Jou, waarmee Roelvink zijn eerste en enige nummer 1-hit tot nu toe scoorde, werd door het Britse Yahoo op de tweede plaats van slechtste clips gezet.

"Ik vind het vreemd. Het is mijn beste en duurste clip tot nu toe," aldus Dries. De zanger huurde een professioneel team in dat ook samenwerkt met grote namen als Armin van Buuren. "We zijn twee dagen zoet geweest met de opnamen en we waren zeer tevreden met het resultaat."

Roelvink kreeg via zijn boekingsbureau te horen dat de video, die enkele maanden geleden uitkwam, erg populair was. "Ze zeiden: het is niet normaal hoe vaak de clip wordt bekeken. Al met al was het een super geslaagd project", vindt Roelvink. Overigens is het niet bekend op basis waarvan de lijst, waarop internationale bekendheden als Susan Boyle en Christina Aguilera voorkomen, is samengesteld.

De 51-jarige volkszanger denkt dat zijn imago hem wellicht parten heeft gespeeld bij zijn notering in de lijst. "Ik sta natuurlijk bekend om de sportschool, de zonnebank en mijn gele zwembroek", weet Roelvink. "Misschien dat ze dachten: dan zal zijn clip ook wel niks zijn. Maar ik ben wel wat gewend hoor, ik kan wel een stootje hebben."

Ster advertentie
Ster advertentie