Music

Britney Spears, Rihanna en Lady Gaga meest gedownload in 2010

  1. Newschevron right
  2. Britney Spears, Rihanna en Lady Gaga meest gedownload in 2010
Britney Spears, Rihanna en Lady Gaga waren afgelopen jaar het populairsts onder de downloaders. Hun nummers, albums en videoclips werden het meest van het net gehaald. Dat blijkt uit gegevens van de Amerikaanse website iLeaks, dat bijhield hoeveel muziek er in 2010 via illegale kanalen werd gedownload.

Rihanna's hitalbum Loud wordt van alle platen het vaakst gedownload. Ook Bionic van Christina Aguilera en Katy Perry's Teenage Dream zijn populair.

Telephone van Britney Spears is volgens de site de meest gedownloade track. Dat is opvallend aangezien de plaat nooit officieel is uitgebracht. Aanleiding is ongetwijfeld het succes van de versie van Lady Gaga en Beyoncé. Telephone wordt op de voet gevolgd door Greatest/Then You Love me van Lady Gaga en de zomerhit California Gurls van Katy Perry en Snoop Dogg.

Ook bij de videoclips is Telephone populair. In deze lijst gaat het echter niet om het nummer van Britney, maar om de Gaga en Beyoncé versie. Andere video's die het goed deden waren Alejandro, eveneens van Lady Gaga en Christina Aguilera's Not Myself Tonight.

De meest gedownloade track van 2010:
Ster advertentie
Ster advertentie