Music

Amy Winehouse verdient bakken geld aan comeback

  1. Newschevron right
  2. Amy Winehouse verdient bakken geld aan comeback
Volgens de Britse krant 'Sun' verdient Amy Winehouse bakken vol met geld met haar optredens in Brazilië. Ze heeft 1 van de 5 show achter de rug en krijgt hier maar liefst 6 miljoen dollar voor.
Volgens de krant wil het Zuid-Amerikaanse land zichzelf op de kaart zetten met live muziek. Ze willen de grootste sterren aantrekken.
Winehouse verdiende 2 weken geleden nog 1.2 miljoen dollar met een show in Rusland. Binnenkort gaat ze ook flink geld verdienen met optredens in Dubai.
Amy heeft sinds 2006 geen album meer uitgebracht. Ze won 5 Grammy's met 'Back to Black' en er vlogen wereldwijd 10 miljoen cd's over de toonbank.
Volgens de Britse krant 'The Sun' verdient Amy Winehouse bakken vol geld met haar optredens in Brazilië. Ze heeft 1 van de 5 shows achter de rug en krijgt hier maar liefst 10 miljoen dollar voor.

Volgens de krant wil het Zuid-Amerikaanse land zichzelf op de kaart zetten met live muziek. Ze willen de grootste sterren aantrekken. Winehouse verdiende 2 weken geleden nog 1.2 miljoen dollar met een show in Rusland. Binnenkort gaat ze ook flink geld verdienen met optredens in Dubai.

Amy heeft sinds 2006 geen album meer uitgebracht. Ze won 5 Grammy's met 'Back to Black' en er vlogen wereldwijd 10 miljoen cd's over de toonbank. Tijdens haar optredens laat de Britse zangeres ook nieuwe nummers horen.

Ster advertentie
Ster advertentie