STER Advertentie
STER Advertentie

Amy Winehouse verdient bakken geld aan comeback

Maandag 10 januari 2011 - 09:43 uur

|

Door:

Marcelo

Volgens de Britse krant 'Sun' verdient Amy Winehouse bakken vol met geld met haar optredens in Brazilië. Ze heeft 1 van de 5 show achter de rug en krijgt hier maar liefst 6 miljoen dollar voor.
Volgens de krant wil het Zuid-Amerikaanse land zichzelf op de kaart zetten met live muziek. Ze willen de grootste sterren aantrekken.
Winehouse verdiende 2 weken geleden nog 1.2 miljoen dollar met een show in Rusland. Binnenkort gaat ze ook flink geld verdienen met optredens in Dubai.
Amy heeft sinds 2006 geen album meer uitgebracht. Ze won 5 Grammy's met 'Back to Black' en er vlogen wereldwijd 10 miljoen cd's over de toonbank.
Volgens de Britse krant 'The Sun' verdient Amy Winehouse bakken vol geld met haar optredens in Brazilië. Ze heeft 1 van de 5 shows achter de rug en krijgt hier maar liefst 10 miljoen dollar voor.

Volgens de krant wil het Zuid-Amerikaanse land zichzelf op de kaart zetten met live muziek. Ze willen de grootste sterren aantrekken.  Winehouse verdiende 2 weken geleden nog 1.2 miljoen dollar met een show in Rusland. Binnenkort gaat ze ook flink geld verdienen met optredens in Dubai.

Amy heeft sinds 2006 geen album meer uitgebracht. Ze won 5 Grammy's met 'Back to Black' en er vlogen wereldwijd 10 miljoen cd's over de toonbank. Tijdens haar optredens laat de Britse zangeres ook nieuwe nummers horen.

Populair op FunX.nl

  • Influencer faket vakantie op Bali met foto's genomen in de IKEA

  • Anouk uit kritiek op 'The Voice' na onverwachte uitslag

  • Pakketjes bezorgen is keihard strijden: dit zijn de grootste irritaties

  • Gepest jongetje (9) krijgt wereldwijde steun na viral video

  • Serie ‘Au Pairs’ prikt rechtstreeks door ‘American Dream’ van Nederlandse Lily (19)

  • Murda en Idaly doen 'Güneş' live bij De Wereld Draait Door