Music

'Shakira ruilt vriend in voor voetballer'

  1. Newschevron right
  2. 'Shakira ruilt vriend in voor voetballer'
Volgens de Spaanse krant 'El Pais' zijn Shakira en haar Argentijnse vriend uit elkaar. Sinds 2001 was het koppel verloofd en ze waren maar liefst elf jaar samen. Volgens de krant is FC Barcelona voetballer Gerard Piqué de oorzaak van de breuk. Medio december onstonden er relatieproblemen door de geruchten die rondgingen. De Colombiaanse zangeres die tegenwoording in Barcelona woont, heeft de roddels altijd ontkend. Piqué verscheen bovendien in de videoclip van 'Waka Waka'.
Volgens de Spaanse krant 'El Pais' zijn Shakira en haar Argentijnse vriend Antonio de la Rua uit elkaar. Sinds 2001 was het koppel verloofd en ze waren maar liefst elf jaar samen. Volgens de krant is FC Barcelona voetballer Gerard Piqué de oorzaak van de breuk.

Medio december onstonden er relatieproblemen door de geruchten die rondgingen. De Colombiaanse zangeres die tegenwoording in Barcelona woont, heeft de roddels altijd ontkend. Piqué verscheen bovendien in de videoclip van 'Waka Waka'. Volgens Cuore magazine heeft hij een keer in een hotel in Ibiza overnacht waar Shakira ook verbleef. De voetballer had geen kamer voor zichzelf geboekt.


{gallery}blogs/marcel/shakiraboy{/gallery}

Ster advertentie
Ster advertentie