Music

DOWNLOAD: Z-Qo en K-liber4Life bieden zouktrack aan

  1. Newschevron right
  2. DOWNLOAD: Z-Qo en K-liber4Life bieden zouktrack aan
ZQo heeft samen met Kliber4life het nummer ´12345´ uitgebracht. De Curaçaose artiesten hebben ook een clip van de zouktrack opgenomen. Hierin zijn behalve deze muzikanten ook de bands Cache Deluxe en Qsign te zien. Van deze twee populaire groepen heeft Zqo een remix van ´12345´ opgenomen. De mix wordt eind januari gereleast. Tot dan kan je alvast genieten van het origineel met KLiber4life. Download ´m nu!
Zqo deed in 2006 mee met het tv/programma Curastars. De show is te vergelijken met Idols. Hier eindigde hij als tweede in de finale. Sindsdien heeft hij met verschillende bekende Caraìbische artiesten zoals Basic One en Area51.
Z-Qo heeft samen met K-liber4Life het nummer ´12345´ uitgebracht. De Curaçaose artiesten hebben ook een clip van de zouktrack opgenomen. Hierin zijn behalve deze muzikanten ook de bands Cache Deluxe en Qsign te zien. Van deze twee populaire groepen heeft Z-Qo met de eerste een remix van ´12345´ opgenomen. De mix wordt eind januari gereleast. Tot dan kan je alvast genieten van het origineel met K-liber4Life. Download ´m nu!

De zanger deed in 2006 mee met het Curaçaose tv-programma Curastars. De show is te vergelijken met Idols. Hier eindigde hij als tweede in de finale. Sindsdien heeft Z-Qo met verschillende bekende Caribische artiesten als Basic One en Area51 samen gewerkt.

{audio}http://www.funx.nl/downloads/zqo-kliber-12345.mp3{/audio}

(Met de rechtermuis klikken op de button. Kiezen voor opslaan als)


Ster advertentie
Ster advertentie