Music

VIDEO: Ben Saunders wint The Voice of Holland!

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Ben Saunders wint The Voice of Holland!
Ben Saunders heeft The Voice Of Holland gewonnen. In de finale van het ongekend populaire televisieprogramma kreeg hij de meeste stemmen van het publiek. Ook werd zijn single Kill For A Broken Heart afgelopen week het meest gedownload. Daarmee liet Ben medefinalisten Pearl Josefzoon, Kim de Boer en Leonie Meijer achter zich. De excentrieke zanger krijgt een platencontract, een auto en natuurlijk eeuwige roem.



Dat Ben Saunders heeft gewonnen komt niet helemaal als een verrassing. Al sinds zijn auditie vijf maanden geleden is hij ongekend populair.

De finale van TVOH werd geopend door een optreden van Bruno Mars. Hij bracht live zijn megahit Grenade ten gehore. Ook waren er optredens van de Britse zangeressen Duffy en Adele. Net als Marco Borsato en Trijntje Oosterhuis zongen zij een duet met de finalisten.

Alicia keys
Binnenkort begint ook de Amerikaanse versie van The Voice. Bedenker John de Mol liet donderdag weten dat niemand minder dan Alicia keys wel eens een van de coaches zou kunnen worden. Ook in Nederland komt er volgend jaar een nieuwe editie van The Voice.
Ster advertentie
Ster advertentie