Music

50 Cent brengt eigen headphones op de markt

  1. Newschevron right
  2. 50 Cent brengt eigen headphones op de markt
Na Dr. Dre's Beats By Dre, Diddy's Diddybeats en Jay-Z's RocNation Aviators komt 50 Cent met zijn Sleek by 50 Cent. De rapper en ook succesvol zakenman kan niet achterblijven op mede-rappers en heeft zijn Sleek bij 50 Cent bekend gemaakt. In samenwerking met Sleek Audio gaat 50 een reeks aan oordopjes en koptelefoons op de markt brengen.

De koptelefoons worden allemaal draadloos. Hiermee probeert hij zich te onderscheiden van de andere headphone-lines. Er is nog niet veel bekend over de lijn van Curtis. De Sleek by 50 headphones zijn momenteel in productie. Sleek Audio vertelt dat de headphone een ingebouwd volume control krijgt, een bereik heeft van 60 voet en 10 uur aan batterijduur. Een leuke feature is de multi-listener. Hiermee kunnen in totaal vier Sleek headphones luisteren naar één audiospeler.

50 Cent staat deze week trouwens twee keer in de XTips. De rapper staat op de track Down On Me van Jeremih. Het is de tweede single van Jeremih's tweede album 'All About You'. De plaat kwam in september 2010 uit. Een andere track waarmee 50 in de XTips staat is Buzzin (remix) van Mann. Speciaal voor deze remix is 50 Cent opgetrommeld.

Bekijk de presentatie van Sleek Audio en 50 Cent tijdens de CES 2011:


Ster advertentie
Ster advertentie