STER Advertentie
STER Advertentie

Ufuk Çalışkan debuteert met Hadi Geri Gel

Vrijdag 28 januari 2011 - 08:20 uur

|

Door:

Burç

ufuk caliskan hadi geri gelUfuk Çalışkan klinkt je waarschijnlijk niet bekend in de oren, maar daar gaat FunX misschien verandering in brengen. Hadi Geri Gel (kom nou terug) is de debuutsingle van deze nieuwe Turkse artiest uit Hilversum.

In de videoclip van Hadi Geri Gel zien we de AllStars-dragende automonteur Ufuk in een klassieke Mercedes naar z'n werk rijden. Mutsje op, brug omhoog en weer sleutelen aan de volgende auto. Al gauw blijkt dat de zanger afleiding zoekt. Hij doet verwoede pogingen om de leegte op te vullen die ontstaan is na het verlies van zijn geliefde. Na een korte flashback zien we de mooie tijden van het stel. Of het allemaal goedkomt check je in de videoclip die gemaakt is door zijn broertje Emre Çalışkan.

Ufuk ontdekte zijn muzikale kant tijdens het maken van instrumentale nummers. Beats en melodieën waren niet genoeg en een refrein en couplet volgden al gauw. In tegenstelling tot velen, bleek Ufuk Çalışkan hier talent voor te hebben. Dit resulteerde in de single Hadi Geri Gel. Zoals vaker waren de mensen uit zijn directe omgeving direct verkocht, maar bij de TurkStars-redactie was dit niet anders.

Meer info over Ufuk Çalışkan:
- Website
- Facebook

Ufuk Çalışkan - Hadi Geri Gel


Populair op FunX.nl

  • Sher (26) stuurt grappige piemelportretten terug naar dickpic-stuurders

  • Amerikaanse rapper Pop Smoke (20) doodgeschoten

  • Murda treedt op voor miljoenen kijkers in finale van Turkse The Voice: O Ses Türkiye

  • Boef probeert gratis patatje te fixen bij Lil' Kleine

  • Imanuelle Grives biedt excuses aan bij 'Suriname'-première

  • Serie ‘Au Pairs’ prikt rechtstreeks door ‘American Dream’ van Nederlandse Lily (19)