Music

Ufuk Çalışkan debuteert met Hadi Geri Gel

  1. Newschevron right
  2. Ufuk Çalışkan debuteert met Hadi Geri Gel
Ufuk Çalışkan klinkt je waarschijnlijk niet bekend in de oren, maar daar gaat FunX misschien verandering in brengen. Hadi Geri Gel (kom nou terug) is de debuutsingle van deze nieuwe Turkse artiest uit Hilversum.

In de videoclip van Hadi Geri Gel zien we de AllStars-dragende automonteur Ufuk in een klassieke Mercedes naar z'n werk rijden. Mutsje op, brug omhoog en weer sleutelen aan de volgende auto. Al gauw blijkt dat de zanger afleiding zoekt. Hij doet verwoede pogingen om de leegte op te vullen die ontstaan is na het verlies van zijn geliefde. Na een korte flashback zien we de mooie tijden van het stel. Of het allemaal goedkomt check je in de videoclip die gemaakt is door zijn broertje Emre Çalışkan.

Ufuk ontdekte zijn muzikale kant tijdens het maken van instrumentale nummers. Beats en melodieën waren niet genoeg en een refrein en couplet volgden al gauw. In tegenstelling tot velen, bleek Ufuk Çalışkan hier talent voor te hebben. Dit resulteerde in de single Hadi Geri Gel. Zoals vaker waren de mensen uit zijn directe omgeving direct verkocht, maar bij de TurkStars-redactie was dit niet anders.

Meer info over Ufuk Çalışkan:
- Website
- Facebook

Ufuk Çalışkan - Hadi Geri Gel


Ster advertentie
Ster advertentie