Music

VIDEO'S: Winnaars en optredens Grammy's 2011

  1. Newschevron right
  2. VIDEO'S: Winnaars en optredens Grammy's 2011
Lady Gaga en Bruno Mars hebben een Grammy gewonnen voor 'beste popartiest'. De zangeres kreeg de award voor Bad Romance en mocht nog twee beeldjes mee naar huis nemen, waaronder beste popalbum. Bruno Mars werd beste mannelijke popartiest met zijn hit Just The Way You Are.

Een andere winnaar was Jay-Z. Hij kreeg drie awards, waaronder voor het nummer Empire State of Mind. Eminem was genomineerd voor tien awards maar won er uiteindelijk maar twee, waaronder beste rapalbum. Eerder kon je al lezen dat Afrojack samen met David Guetta een Grammy won voor de remix van Madonna's Revolver.

Naast alle uitreikingen vonden er ook een aantal spectaculaire optredens plaats. Zo kwam Dr. Dre het podium op om zijn nieuwste single I Need A Docter te laten horen. Justin Bieber trad op met Jadan Smith en danste op samen met Usher. Cee Lo Green had een erg opmerkelijk outfit aan en gaf een show met behulp van Gwyneth Paltrow en The Muppets.

Wat verder opviel was de live performance van Bruno Mars met een vernieuwde versie van Grenade. Tot slot zie je Rihanna en Drake die samen het nummer What's My Name zongen. Bekijk hieronder de videobeelden!

Skylar Grey, Eminem & Dr. Dre:



Justin Bieber, Jadan Smith & Usher:




Cee Lo Green & Gwyneth Paltrow:



Bruno Mars, B.o.B & Janelle Monae:



Rihanna & Drake:


Ster advertentie
Ster advertentie