Music

A-tif & Suggest doen het als een Rockster

  1. Newschevron right
  2. A-tif & Suggest doen het als een Rockster
A-tif & Suggest lanceren de videoclip van Rockster als opvolger van Nummer 1. De single ontstond tijdens een avondje gamen. Suggest was aan de winnende hand en zong uit blijdschap "ik doe 't als een rockster!". Beide artiesten vonden het goed klinken en begonnen direct te schrijven. De juiste akkoorden waren al snel gevonden en met de aanvullingenvan A-tif werd de Rockster-demo geboren.

Een avond na de snelle schrijfsessie, zongen A-tif & Suggest de track al tijdens een optreden. Wat het tweetal opviel, was dat de track direct aansloeg bij zowel jongeren als ouderen. Producer Kayaman en gitarist Laurens Jermias werden via Walboomers betrokken bij de track en maakten het compleet tot de videoclip-versie.

Walboomers

Begin dit jaar tekenden A-tif & Suggest bij platenmaatschappij Walboomers en nog geen maand later bracht het duo een mixtape uit. Hierop staat ook hun grootste hit Nummer 1, in de Bassanova Moradzo Fakelove remix. Downloaden doe je hier!



Holland's Got Talent

A-tif & Suggest braken pas echt door bij het RTL4-programma Holland's Got Talent. Het duo maakte daar dankbaar gebruik van hun one-minute-of-fame met een fantastisch optreden waarbij ze Nummer 1 zongen.

Ster advertentie
Ster advertentie