STER Advertentie
STER Advertentie

Afrojack vertelt stiekem over nieuw album en groot evenement

Donderdag 17 februari 2011 - 16:39 uur

|

Door:

Burç

afrojack, new album, event, 2011, look at me nowHet succes van Afrojack dendert door! Een nieuw album, een groot evenement en het succes van de track Look At Me Now zijn de laatste nieuwtjes rondom de 23-jarige dj.

Afrojack heeft samen met Diplo de track 'Look At Me Now' geproduceerd voor Chris Brown, Busta Rhymes en Lil Wayne is een grote hit. Hun productie staat momenteel in de top tien van de USA iTunes single chart. En dat terwijl er nog steeds geen videoclip voor is.

Afrojack in Weekend WaX

{audio}http://download.omroep.nl/funx/blogs/Afrojack_interview.mp3{/audio}

Album

Verder in het FunX-interview vertelt Afrojack over zijn nieuwe album. Hij is er al aan begonnen, maar de release kan volgens hem nog lang duren. Het wordt een cross-over album, dat bestaat uit twee cd's. Eén cd met vocalen en crossovers tussen dance en pop. Het tweede schijfje reserveert hij voor keiharde clubbangers, zoals we van hem gewend zijn.

Dinsdag 15 februari duikt Afrojack de studio in met David Guetta en gaan ze praten over de toekomst. Ondertussen hebben ze al onlangs nog samen een 'freaky' plaat geproduceerd. Eentje die goed past in de rauwe hiphophoek. Veel kon hij er niet over kwijt bij Hatim en Riza.

Evenement

Naar het einde toe verklapte Afrojack dat hij binnenkort een groot evenement in Nederland zal geven. Ondanks dat de Nederlandse dj het erg leuk vindt, wordt het wel erg zwaar voor hem. Afrojack moet voor het evenement namelijk 36 uur vliegen in twee dagen.


Populair op FunX.nl

  • Zus van overleden Fabienne (Over Mijn Lijk): "Ik mis haar positiviteit"

  • Moeder betaalt bruiloft dochter, laat zich bezwangeren door bruidegom

  • Famke Louise werkt samen met Afro Bros op 'Sexy Loca'

  • JoeyAK verdacht van ontvoering

  • In beslag genomen designeritems steeds vaker online geveild: hoe zit dat?

  • Jeroen van 'Over Mijn Lijk' is ongeneeslijk ziek: "Ik maak er het beste van"