Music

Chipmunk en Chris Brown de diXte met 'Champion'

  1. Newschevron right
  2. Chipmunk en Chris Brown de diXte met 'Champion'
De talentvolle rapper Chipmunk en zijn collega Chris Brown willen fans een onoverwinnelijk gevoel geven met de single Champion. In een interview laat de 20-jarige Brit weten dat fans zich een echte kampioen moeten voelen na het luisteren van de track. Met een notering als de diXte bij FunX wordt dat gevoel in ieder geval extra versterkt!

In Groot Brittannië wordt Chipmunk al op schouders gedragen, maar daarbuiten is hij nog redelijk onbekend. Brengt deze single er verandering in? In eigen land mag Chipmunk in ieder geval niet klagen. Champion kwam vorige week de Britse en Ierse charts binnen op de tweede plaats binnen. Price Tag van Jessie J en B.o.B deed het net iets beter.

Videoclip

In de videoclip zien we Chipmunk en Chris Brown ronddwalen op een groot grasveld, terwijl een helikopter boven ze hangt. Vervolgens veranderd het gras in water en zien we het tweetal met fakkels zwaaien naar het vaste land.

Transition

Champion is de tweede officiële single van Chipmunk's aankomende album Transition. Sony Music heeft de release van de nieuwe cd gepland voor maart 2011. De eerste namen waarmee Chipmunk op Transition samenwerkt zijn al bekend, namelijk Chris Brown en reggaezanger Mavado.

Chipmunk Ft. Chris Brown - Champion


Ster advertentie
Ster advertentie