Music

Arash brengt Broken Angel remix uit

  1. Newschevron right
  2. Arash brengt Broken Angel remix uit
VIDEO: Zanger Arash heeft de remix van de FunX-hit Broken Angel gepost op zijn Facebook pagina. De Broken Angel remix is een productie van de Iraans/Zweedse zanger met Robert Uhlmann en Johan Bejerholm. Zangeres Helena is ook in de remix verantwoordelijk voor de zangpartijen.

Voor de remix-videoclip zijn beelden gebruikt uit de tracks Pure Love en Broken Angel. De videoclip van laatstgenoemde track is het vervolg op de Pure Love-clip uit 2008. Bij elkaar vertellen ze het verhaal van een vrouw die haar oude liefde niet kan vergeten en leeft met de herinneringen uit het verleden.

Filmrol

Arash bevond zich eerder deze week in Istanbul omdat hij een rolletje speelt in de nieuwe film Rhinos Season van de Iraanse topregisseur Bahman Ghobadi. De hoofdrollen van de film worden gespeeld door Monica Bellucci, de legendarische Iraanse acteur Behrouz Vossoughi en de Turkse actrice Beren Saat.

XChart

Arash stijgt deze week met het origineel van Broken Angel naar de 18de plaats van de XChart. De 33-jarige zanger staat inmiddels al twee maanden in de FunX-hitlijst.

Arash - Broken Angel remix

Ster advertentie
Ster advertentie