Music

Chris Brown door het lint na interview

  1. Newschevron right
  2. Chris Brown door het lint na interview
Chris Brown verliet gisterochtend woedend de set van de 'Good Morning America' show. De zanger was daar aanwezig om zijn nieuwste album F.A.M.E. te promoten. Presentatrice Robin Roberts stelde hem echter meer vragen over Rihanna dan over zijn cd. In het interview is duidelijk te zien dat Chris hier niet blij mee was. De zanger wist zich nog wel in te houden tijdens het gesprek.

Woedend

Na zijn optreden stormde hij het podium af, trok zijn shirt uit en ging vervolgens verhaal halen bij de producer. De man wilde geen antwoord geven op zijn vragen. Chris ging woest zijn kleedkamer in en smeet een stoel tegen het raam aan. Door een folielaag aan de buitenkant van het raam, is het glas niet op voetgangers voor het gebouw gevallen. Brown verliet vervolgens shirtloos het gebouw.


{gallery}blogs/marcel/breezy{/gallery}


Beautiful People

Chris heeft de clip voor zijn nieuwe single met Benni Benassi uitgebracht. De video ging toevallig ook gisteren in première. In de videoclip laat de zanger wat persoonlijke beelden zien. Onder andere Pharrell Williams, Nelly, Brandy en Timbaland komen ook voorbij.

Chris Brown ft. Benni Benassi - Beautiful People
Ster advertentie
Ster advertentie