Music

Nederlandse remixer Chew Fu in De Wereld Draait Door

  1. Newschevron right
  2. Nederlandse remixer Chew Fu in De Wereld Draait Door
De succesvolle Nederlandse producer Chew Fu was donderdagavond te gast bij De Wereld Draait Door. Hij vertelde over zijn producties voor Lady Gaga, Usher en Rihanna en toonde kort aan hoe hij te werk gaat. Ook liet de producer los dat hij nu tracks maakt voor 50 Cent en G-Unit records.

X-Factor

Chew Fu is een aantal dagen in Nederland voor de uitzending van X-Factor. De overgebleven kandidaten zingen vrijdagavond op producties van de wereldberoemde remixer. Daarnaast treedt Chew Fu ook op in de resultshow.

50 Cent

Op dit moment is Chew Fu bezig met het produceren van materiaal voor G-Unit Records. Hij is in onderhandeling met 50 Cent die graag de elektro-hiphop kant op wil gaan.



Carrière

Het is een groot contrast met zijn status in Nederland. In ons kikkerlandje is Chew Fu namelijk nog redelijk onbekend. De producer maakte al op jonge leeftijd de stap naar de Verenigde Staten. Mede door zijn gratis producties kwam zijn carrière in een stroomversnelling. Zo vindt het wereldberoemde muziekblad Rolling Stone dat zijn remix van Ciara makkelijk paste op het Thriller album van Michael Jackson.

Ster advertentie
Ster advertentie