Music

Justin Timberlake en Lady Gaga: Trio is niet gay

  1. Newschevron right
  2. Justin Timberlake en Lady Gaga: Trio is niet gay
Justin Timberlake en Lady Gaga liggen voor de laatste aflevering van het Saturday Night Live seizoen samen in bed. De twee wereldsterren spelen de hoofdrollen in een aantal komische sketches van het populaire Amerikaanse programma.

In de laatste SNL-aflevering spelen Justin Timberlake en Lady Gaga in drie sketches. De eerste is samen met Andy Samberg, die de beste vriend van Justin speelt. Ze verrassen Gaga met een trio, met als motto: 'A three-way is not gay'.



Ook is er een sketch waarin Justin en Gaga verkleed gaan als bierfles en wijnfles. Ze krijgen het op straat aan de stok met een theezakje.



Justin Timberlake en Lady Gaga nemen het tegen elkaar op in de quiz 'What's My Name'. Voor JT wordt het een moeilijkere avond, zodra de vragen persoonlijker worden.



Heb jij altijd al een concert van Lady Gaga willen volgen vanaf de eerste rang? BNN zond afgelopen weekend haar spectaculairste concert van het jaar uit, dat ze gaf in New York. Het was de afsluiter van haar overal uitverkochte The Monster Ball wereldtournee.

Ster advertentie
Ster advertentie