STER Advertentie
STER Advertentie

Robyn danst van verdriet in Call Your Girlfriend

Zondag 5 juni 2011 - 09:00 uur

|

Door:

Burç

Robyn Call Your GirlfriendRobyn heeft de videoclip van haar langverwachte single Call Your Girlfriend uitgebracht. De komische track heeft een bijpassende video gekregen waarin de zangeres vooral opvalt vanwege haar danspasjes.

De uitbundige special effects zijn weggelaten. Zo simpel als Call Your Girlfriend klinkt, is ook de videoclip. Je ziet hoe Robyn al dansend en springend tussen verkleurende lampen terwijl ze iemand bijna smeekt om haar terug te nemen.

Call Your Girlfriend is de nieuwe single van Robyn's album Body Talk en zorgde voor positief commentaar bij de kenners. Critici zijn vooral trots op de inspirerende songtekst van het liedje.

Zo is Genieve Koski vooral te spreken over de positieve 'dumpkant' van Robyn's verhaal. "Call Your Girlfriend krijgt het voor elkaar om gedumpt worden inspirerend te laten werken in een afscheidsnummer." MTV Buzzworthy blogger Tamar Anitai vindt de videoclip ongelofelijk omdat alles in één shot is opgenomen. Zo zijn er nog een aantal critici die vooral de oldschool popsound erg waarderen. Maar hoe klinkt het jou in de oren?

Robyn - Call Your Girlfriend

Populair op FunX.nl

  • 'Hier zit toch geen zand'-meisje doet verhaal na 14 jaar: "Ik leef niet onder een brug"

  • Alle vier agenten betrokken bij dodelijke arrestatie George Floyd aangeklaagd

  • Tiener (16) krijgt emotioneel verzoek van man (31): "Verzin een betere aanpak"

  • Tomy Holten overleed een uur na arrestatie: waarom hoorden we hier zo weinig over?

  • Dochter (6) van George Floyd weet niet dat hij is overleden door politiegeweld

  • Surinaamse coronawoordvoerder Danielle Veira gaat weer viral: "Help jezelf"