Music

Shweta Subram debuteert met Yee Le Live Life

  1. Newschevron right
  2. Shweta Subram debuteert met Yee Le Live Life
Shweta Subram debuteert in de Urban Desi muziekscene met de single 'Yee Le Live Life'. De track is een productie van de beroemde producer Parichay. Hij is de grote naam achter desihits zoals Deewana Tera, Kasam Se en de laatste single Tum Habibi die je op de FunX Desi stream kunt beluisteren.

Shweta Subram is geboren in Dubai, opgegroeid in de Canadese hoofdstad Ottawa, muzikaal getraind in Mumbai en woont tegenwoordig in Toronto. Ze zingt voornamelijk in het Engels en Hindi, maar de zangeres kan haar kunsten ook vertonen in het Frans, Arabisch en zelfs in andere Indiase talen.

Shweta Subram - Jee Le Live Life



Inmiddels heeft Shweta haar opwachting gemaakt in verschillende Indiase tv commercials, maar haar echte doorbraak vond plaats in de muzikale reality show Sunsilk Gang of Girls. Met haar solodebuut Yee Le Live Life valt ze nu de Desi hitlijsten aan.

Debuutalbum

In een interview met Desihits bevestigde Shweta Subram dat ze aan haar debuutalbum werkt. Volgens de laatste geruchten doet ze dit samen met de Parichay en de Indiaas/Pakistaanse groep JoSH. Het liefst zou ze ook samenwerken met A.R. Rahman (producer van o.a. Jai Ho!), maar dat is momenteel misschien nog te hoog gegrepen voor de zangeres.
Ster advertentie
Ster advertentie