Music

Rustige Lady Gaga in videoclip The Edge of Glory

  1. Newschevron right
  2. Rustige Lady Gaga in videoclip The Edge of Glory
VIDEO: Een leren outfit, jarretels en saxofonist Clarence Clemons zijn de hoofdingrediënten van de nieuwe Lady Gaga videoclip 'The Edge of Glory'. Verwacht deze keer geen drukke danspasjes, Bijbelse verwijzingen of kleurrijke kleding. Voor Gaga-begrippen is The Edge of Glory erg rustig en doet denken aan power ballads uit de jaren '80.



Clemons De saxofonist in de The Edge of Glory videoclip is Clarence Clemons van de E Street Band, de band van Bruce Springsteen. Lady Gaga was als kind groot fan van 'The Boss' en zijn muzikanten. Onlangs trad de zangeres nog op met de legendarische saxofonist tijdens American Idol. Op zaterdag 18 juni bleek dat het de laatste keer was dat Clarence Clemons schitterde. Hij kreeg op 12 juni een beroerte en overleed een aantal dagen later in het ziekenhuis. Lady Gaga riep tijdens zijn periode in het ziekenhuis haar Twitter volgers op om video's te maken voor de saxofonist.

Lady Gaga: Inside The Outside

MTV zond donderdagavond de spraakmakende documentaire Lady Gaga: Inside The Outside uit. De docu doet een boekje open over het leven van de persoon achter de verschillende maskers. Lady Gaga vertelt openhartig en emotioneel over de diepe kuilen waar ze in is gevallen en de creatieve manier waarop ze eruit is geklommen. Bekijk hieronder de documentaire in kleine stukjes en ontdek de echte Lady Gaga.





Ster advertentie
Ster advertentie