Music

Afrojack bereikt #1 positie in de Verenigde Staten

  1. Newschevron right
  2. Afrojack bereikt #1 positie in de Verenigde Staten
Het gaat goed met de Nederlander Nick van der Wall, beter bekend als dj Afrojack. De producer heeft de eerste positie in het Amerikaanse Billboard Hot 100 bereikt met het nummer 'Give Me Everything' die hij voor Pitbull geproduceerd heeft. De track, waar ook Ne-Yo op te horen is, is een van de best verkopende en meest gedraaide nummers op dit moment. De single blijft bovendien in de XChart stijgen.

Billboard
Het gaat zelfs zo goed met van der Wall, dat er 4 nummers in de Billboard Hot 100 zijn waar Afrojack aan heeft gewerkt. Dit zijn de singles 'Take Over Control' met Eva Simons, 'Look At Me Now' van Chris Brown en Beyonce's 'Run The World'. Begin dit jaar wist hij ook nog samen met David Guetta een Grammy in de wacht te slepen voor de remix van Madonna's 'Revolver' track.

Tour

Afrojack is momenteel aan het touren door de Verenigde Staten. Hij was ontzettend gelukkig met het geweldige nieuws. Hij werd door veel mensen op Twitter gefeliciteerd. "Thank u all for the congrats!!! I'm so happy", aldus Nick. Gisteravond trad hij op in Pitbull's thuishaven, Miami. De dj twitterde "Imma bring the champagne!". Op 2 juli is hij weer in Nederland om tijdens Sensation de Arena op z'n kop te zetten.

Ster advertentie
Ster advertentie