Music

Vader Beyoncé bevestigt reünie Destiny's Child

  1. Newschevron right
  2. Vader Beyoncé bevestigt reünie Destiny's Child
Volgens Beyoncé's vader, Mathew Knowles, komt er een reünie van Destiny's Child tot stand. Knowles vertelde onlangs tijdens het Essence Music Festival dat de groep in oktober een nieuw album gaat opnemen. Ondanks dat hij niet meer de manager is van zijn dochter, lijken zijn berichten niet onwerkelijk. De groep is Columbia Records immers nog een album schuldig.
Ontevreden
Een week voor de lancering van Beyoncé's album '4', gingen er geruchten rond over de reünie van Destiny's Child. Volgens de New York Post waren de leidinggevenden van Columbia Records bang voor tegenvallende verkoopresultaten. Er zouden geen hits op het album staan die de fans gewend zijn. De zangeres weigerde om aanpassingen op de cd aan te brengen. Een nieuwe album van de groep zou het balans weer kunnen herstellen.

Leden
In 1998 bestond het team nog uit vier leden. In 2000 verlieten Letoya Luckett en LaTavia de groep vanwege creatieve meningsverschillen. De groep ging in datzelfde jaar verder met Michelle Williams als nieuwe member. Tijdens de ASCAP Awards werd aan Letoya gevraagd of ze open stond voor een reünie: "Sure, I'd definitely do it." Het is nog niet bekend of de groep uit nieuwe of oude leden bestaat.








Ster advertentie
Ster advertentie