Music

Zuid-Afrikaanse Idols-finalist lanceert videoclip

  1. Newschevron right
  2. Zuid-Afrikaanse Idols-finalist lanceert videoclip
Het leven van Lloyd Cele werd ondersteboven gekeerd nadat hij tweede werd bij de Zuid-Afrikaanse Idols. Onlangs lanceerde de zanger zijn gloednieuwe videoclip 'My Air'. De track staat net als de XTip Make It Easy op het album 'One'. De nieuwe video is een vroege release, aangezien de vorige single nu pas de Afrikaanse charts binnenkomt.

Op One presenteert Lloyd Cele zich als een muzikale duizendpoot. Verschillende stijlen zoals rock, r&b, hip hop en zelfs reggae komen samen op de debuutcd van de Idols finalist.

Ver voor Idols was Lloyd Cele al stapelgek op muziek. De zanger was de muzikale leider van de kerk die hij bezocht. Dit kwam mede doordat Lloyd zichzelf op jonge leeftijd al gitaar, keyboard en saxofoon leerde spelen. Mede hierdoor heeft de Zuid-Afrikaan bijna 90% van zijn album zelf geschreven en gecomponeerd.

"Mijn leven is volledig veranderd sinds ik tweede ben geworden bij Idols. Het is een wervelwind waarbij ik nooit terug heb gekeken. Sindsdien worden me vele kansen en mogelijkheden aangereikt, die ik allemaal met beide handen aanneem."

Meer Lloyd Cele:
- Officiële website
- Facebook
- Twitter

Lloyd Cele - My Air

Ster advertentie
Ster advertentie