Music

Dean Saunders werkt met 'beroemde Nederlandse rapper'

  1. Newschevron right
  2. Dean Saunders werkt met 'beroemde Nederlandse rapper'
Een vrolijke Dean Saunders kwam vanochtend op de scooter van zijn beste vriend naar de studio. Hij vertelde over de nieuwe single die hij heeft opgenomen met een Nederlandse rapper en nam de tijd om live te zingen voor een FunX-fan.

Rapper

Dean Saunders mocht officieel nog niets vertellen over de nieuwe single die hij opgenomen heeft met een 'hele beroemde Nederlandse rapper'. Toch liet hij al wat informatie los: "Iedereen kent hem, ik ken hem al jaren, maar ik had nooit verwacht dat hij 'ja' zou zeggen." Dean liep al drie jaar rond met het idee om een liedje te coveren met een bepaald persoon en is apetrots dat het gelukt is. Ook sprak de zanger over de clip-opnames die dinsdag plaatsvinden in Hoorn.
{audio}http://download.omroep.nl/funx/interviews/Dean-Saunders-rapper.mp3{/audio}

Goede vriend

Dean Saunders was samen in de studio met een broer van buiten de familie, zijn goede vriend Christiaan. "Ik ben altijd mee geweest met al die shows, ook vroeger toen die door niemand werd bekeken. Toen waren we een jaartje of acht/negen en lag ik ergens in een hoek te slapen. Als je ziet wat voor succes hij nu heeft, dan ben ik hartstikke trots."
{audio}http://download.omroep.nl/funx/interviews/Dean-Saunders-bestevriend.mp3{/audio}

Zieke zus

Toen bekend werd dat Dean Saunders in de studio zou komen, ontving FunX een mailtje van Farid. Hij vroeg of de Popstars-winnaar een liedje kon zingen voor zijn zieke zus van Sylvie. Ze is een van de grootste fans van Dean en zou het volgens haar broer, ontzettend leuk vinden na een aantal maanden ziek te zijn geweest. Zonder enige aarzeling greep Dean de microfoon en zong een speciaal liedje voor Sylvie.
{audio}http://download.omroep.nl/funx/interviews/Dean-Saunders-FunX-voor-Sylvie.mp3{/audio}

Beluister hier de hele aflevering met Dean Saunders:
{audio}http://download.omroep.nl/funx/start/20110831080001.mp3{/audio}

Ster advertentie
Ster advertentie