Music

Rihanna topless als 'Sexiest Woman of 2011'

  1. Newschevron right
  2. Rihanna topless als 'Sexiest Woman of 2011'
Rihanna is door Esquire magazine gekozen tot de meest sexy vrouw van 2011. Om dat te vieren is ze uit de kleren gegaan voor een promovideo van het mannenblad. De 23-jarige zangeres is naakt te zien, terwijl ze zichzelf besmeurd met modder. De video maakt deel uit van een fotoreportage die binnenkort in de Esquire te zien is.

Sexy

Rihanna is de afgelopen maanden vaak in het nieuws geweest door haar uitdagende kleding en sexy video's. Denk bijvoorbeeld aan de controversiële clip van S&M, haar aangeschoten avontuur op Barbados en de sensuele video van California King Bed. Mede daardoor is Riri verkozen tot meest sexy vrouw van 2011.



Nieuw album

Onlangs werd de zangeres van Barbados gespot in de buurt van een muziekstudio. Op Twitter schrijft Rihanna dat ze nieuw materiaal aan het opnemen is. "I tht abt a RihRelease, but LOUD is its own body of work! Plus u guys work so F?CKIN hard that u deserve to act brand new!!! (sic)"

Negatief

Dat Riri tot meest sex vrouw is gekozen, betekent het einde van een reeks negatieve berichtgeving rondom de zangeres. Zo kon je afgelopen week lezen dat Rihanna naar de rechter gaat, vanwege het lekkende huis dat ze in 2009 kocht voor een bedrag van zeven miljoen dollar. Daarnaast is de PETA woest op de zangeres, omdat ze onlangs rondliep in een topje dat gemaakt is van struisvogelveren.

Ster advertentie
Ster advertentie