Music

Rolf Sanchez: "Ik was maandenlang depressief na X Factor"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Rolf Sanchez: "Ik was maandenlang depressief na X Factor"
X Factor-kandidaat Rolf Sanchez Wienk vertelde vanochtend in Start dat hij maanden depressief is geweest nadat hij derde werd bij de talentenjacht. Met de nieuwe Engelstalige single 'Last Flight to Paris' bewandelt hij een nieuw en positiever pad. Rolf zong de track vandaag voor het eerst live in Start.

Depressief

Rolf schitterde bij X Factor, werd geprezen om zijn geweldige stem en dames vinden hem leuk, maar toch zat hij maandenlang depressief thuis. In Start vertelt de jonge zanger dat hij maanden diep in de shit zat, omdat de telefoon niet rinkelde. "Elke vrijdag kom je op tv. Na X Factor was het helemaal afgelopen. Ik kwam erachter dat het niet alles is. Het is meer een opstapje. Je bent er dan nog niet. Je moet het zelf doen."

{audio}http://download.omroep.nl/funx/interviews/rolf-sanchez-depressief-na-xfactor.mp3{/audio}

Last Flight to Paris

Gelukkig gaat het nu veel beter met Rolf. "Ik ben heel erg positief. Het gaat te gek!" Mede dankzij Hi5 is de blijdschap weer helemaal terug en lanceert hij zijn eigen 'ding' in de vorm van de single 'Last Flight to Paris'. Rolf werkte onder andere met de beroemde Nederlandse producer/songwriter van Akon, Giorgio Tuinfort. De topproducer is verantwoordelijk voor de strings van 'Last Flight to Paris'.

Live in de studio

Rolf zong vanochtend live bij FunX het refrein van zijn nieuwe single. Beluister hieronder de akoestische live versie van zijn 'Last Flight to Paris'.

{audio}http://download.omroep.nl/funx/interviews/rolf-sanchez-last-flight-to-paris.mp3{/audio}
Ster advertentie
Ster advertentie