Music

Girls’ Generation verovert de wereld met 'The Boys'

  1. Newschevron right
  2. Girls’ Generation verovert de wereld met 'The Boys'
De populaire Aziatische meidengroep Girls’ Generation verovert stap voor stap de wereld met de videoclip van 'The Boys'. Het succes van de single is deels te danken aan Michael Jackson's producer Teddy Riley. De New Jack Swing-producer componeerde en arrangeerde de nieuwe track van de Zuid-Koreaanse meiden.

The Boys is de eerste single van het gelijknamige album dat nu in de winkels ligt. Girls' Generation richt zich op het veroveren van de wereldwijde muziekmarkt, aangezien de cd op dezelfde dag in Azië, Europa en de Amerikaanse continenten in de verkoop ging.

MTV noemt Girls' Generation "het fenomeen dat een stempel achterlaat in de Verenigde Staten". Met 14 miljoen YouTube-views binnen een week, onderstreept de groep die uitspraak van de muziekzender. Ondanks het grote succes was de meidengroep toch verbaasd vanwege het wereldwijde succes. "We hadden nooit verwacht dat zo veel mensen onze video's zouden bekijken. We zijn verrast en willen meer kansen om onze fans in andere landen te bezoeken," aldus zangeres Sooyung.

Girls' Generation - The Boys

Ster advertentie
Ster advertentie