Music

FOTO: Justin Bieber nu al vader?

  1. Newschevron right
  2. FOTO: Justin Bieber nu al vader?
De Amerikaanse Mariah Yeather is drie maanden geleden bevallen van een zoontje. Volgens het 20-jarige meisje is Justin Bieber de vader. Ze wil dat de zanger een vaderschapstest doet. Ze gaat hem bovendien voor de rechter slepen om alimentatie te kunnen ontvangen. De rechtzaak vindt eind dit jaar plaats. Mariah deed haar verhaal in het Amerikaanse roddelblad Star.

Onwaar
Volgens de woordvoerder van Justin is het allemaal een broodje aap verhaal. Hij vindt het triest dat Yeather zulke dingen heeft gezegd over Bieber.

De zanger reageerde vandaag zelf als volgt op Twitter: "so Im going to ignore the rumors...and focus on what is real. an opportunity to help by doing what i love. Judge me on the music! Love yall!"

Ontmaagd
In Star vertelt Mariah dat ze tijdens haar bezoek aan Bieber's concert door een van de beveiligers werd benaderd. Hij vroeg haar of ze Justin backstage wilde ontmoeten. Toen ze eenmaal bij Justin was, nam hij haar mee naar een privéruimte. Hij vertelde haar dat hij de liefde met haar wilde bedrijven. Volgens Bieber zou het zijn eerste keer worden.

Verandering
Yeather werd vervolgens meegenomen naar een andere ruimte. Ze kwamen terecht bij een badkamer. "Toen we daar naar binnen gingen, veranderde z'n persoonlijkheid. Hij begon me aan te raken en zei de hele tijd dat hij me wilde n***en", aldus Mariah.

Onveilig
Ze vroeg hem om een condoom om te doen, maar dat wilde hij niet. Justin zei dat hij alles goed wilde voelen omdat het zijn eerste keer was. "Hij was bovenop mij en ik had mijn benen om hem heen. Ik zat toen bovenop de toiletbril. Het duurde maar heel kort, ongeveer 30 seconden."

Ongeïnteresseerd
Volgens Mariah deed hij zijn kleren gelijk aan. Ze vroeg Justin's privénummer, maar hij wilde per se haar telefoonnummer weten. Omdat hij geen telefoon bij zich had, zei hij dat hij het nummer wel zou onthouden. Het was toen duidelijk voor haar dat hij niet geïnteresseerd was.


Ster advertentie
Ster advertentie