STER Advertentie
STER Advertentie

Gers Pardoel is goud waard

Vrijdag 4 november 2011 - 14:40 uur

|

Door:

Burç

Gers Pardoel, Guus Meeuwis"Zo! Nu al?" Gers Pardoel was donderdagavond zichtbaar verrast nadat hij in De Wereld Draait Door een gouden plaat ontving voor 'Ik Neem Je Mee'. De rapper die sinds deze week op #1 staat in de XChart, domineert ook de Single Top 100 met zijn hitsingle.

Guus Meeuwis

Tijdens de uitzending van De Wereld Draait Door werd Gers Pardoel door presentator Matthijs van Nieuwkerk verrast met een gouden plaat. De verbaasde rapper was daar met Guus Meeuwis om hun nieuwe single 'Nergens Zonder Jou' ten gehore te brengen. Ook maakten ze bekend dat ze samen gaan touren door Nederland.

De Wereld Is Van Jou

Ik Neem Je Mee is de tweede single van Gers Pardoel's debuutalbum 'De Wereld Is Van Jou'. Op de cd staan een aantal singles die je kent van FunX zoals 'Denk' en 'Morgen Ben Ik Rijk'. Ook vind je de track '20:03' met Guus Meeuwis, de zanger die door Gers wordt gezien als “de onbetwiste koning van Brabant.”

New Kids

Bij FunX leerde je Gers Pardoel kennen van de succesvolle New Kids soundtrack 'Broodje Bakpao'. Het leverde hem media-aandacht op en uiteindelijk zelfs een platencontract bij TopNotch. In een interview met Nu.nl vertelt hij “Opeens kenden heel veel mensen in de muziekindustrie mijn naam. Na Broodje Bakpao waren de deuren wagenwijd open.”

Populair op FunX.nl

  • Kourtney Kardashian stopt met KUWTK na vechtpartij met Kim

  • Dalgona coffee: waarom de hele wereld dit drankje maakt

  • Eddy Zoëy neemt Chinezen coronavirus kwalijk

  • Man die date regelde met drone heeft haar nu ontmoet in opblaasbare bal

  • Mo (29) is piloot: "Ik weet niet of ik word doorbetaald"

  • Coronavirus gemaakt in een lab? Deze complottheorieën zijn bullshit