STER Advertentie
STER Advertentie

Gio wil zijn stoute kant laten zien met ‘sextape’

Woensdag 16 november 2011 - 15:44 uur

|

Door:

Nizar

Gio komt binnenkort met een sextape. Nee, geen videoband met pikante beelden maar een mixtape vol met sexy ballads. Ook wil Gio clips opnemen waarin we zijn stoute kant krijgen te zien. Of Gio ook uit de kleren gaat in de clips wil hij nog een verrassing houden maar hij is in nu elk geval hard aan het trainen, zo liet hij FunX weten.
Omlaag
Een track die waarschijnlijk ook op zijn mixtape komt te staan is Omlaag, die hij samen met zijn jongere broer DJ Lorenzo heeft gemaakt. Het nummer gaat over het oraal bevrediging van een vrouw en is nogal expliciet. "Beffen vind ik leuk om te doen", aldus Gio. "Denk dat veel jongens het leuk vinden om te doen maar niemand komt er echt voor uit. Ik vind dat je er gewoon over kan praten."

Jonge fans
En de jonge fans dan? Daar maakt Gio zich niet zo druk om. "Het is daarom juist een mixtape, het is alleen voor de liefhebbers."

Bezet
Gio heeft Omlaag via Twitter laten lekken en al direct kreeg hij berichten van vrouwelijke fans die nu wel "nieuwsgierig waren geworden naar Gio's stoute kant". Maar helaas voor de dames, Gio is momenteel bezet.

Beluister hier het interview en het nummer Omlaag:


Vrijdagavond is Gio samen met DJ Issy te gast tijdens FunX Dance Weekend!

Populair op FunX.nl

  • Drake deelt voor het eerst foto's van zijn schattige zoontje Adonis

  • Eddy Zoëy neemt Chinezen coronavirus kwalijk

  • Waarom horen we zo weinig over het coronavirus in Afrika?

  • 8D audio is de perfecte manier van muziek luisteren in quarantainetijd

  • Mo (29) is piloot: "Ik weet niet of ik word doorbetaald"

  • Dalgona coffee: waarom de hele wereld dit drankje maakt