STER Advertentie
STER Advertentie

Joshua Kane en Meo de diXte

Maandag 20 februari 2012 - 12:15 uur

|

Door:

Marcelo

Johua Kane is de diXte van de week met het nummer 'I Know'. De Rotterdammer heeft voor deze single gebruik gemaakt van de rap skills van Meo. Het is niet voor het eerst dat de twee artiesten hebben samengewerkt. Vorig jaar brachten ze nog de track 'Bum Bum Bum' uit.

Begin
Joshua maakte vroeger deel uit van de groep D-Ground. Zowel deze formatie als Meo tekenden een contract bij dezelfde platenlabel. Meo schreef onder andere nummers voor de formatie. D-Ground wist succes te boeken maar ging uiteindelijk in 2007 uit elkaar. Kane wilde zijn muzikale carrière niet opgeven en ging met de producers waar hij eerder mee had gewerkt, weer aan de slag. Ook Meo produceerde nog bij Marvel Hitmen.

Samenwerking
Joshua werkt tegenwoordig nog steeds samen met dit productieteam. Daarnaast is hij momenteel ook met andere producers bezig. Zo is er onlangs een mogelijke samenwerking tussen Afrojack en Joshua Khane uitgelekt. De track 'Doin It Right' is eigenlijk nog een snippet van een demo, maar belandde op het internet. De zanger gaat bovendien met een van de bandleden van Rihanna aan een nummer werken.

Interview met Joshua
{audio}http://www.funx.nl/audio/JoshuaKhaneIKnow.mp3{/audio}

Joshua ft. Meo - I Know
 

Populair op FunX.nl

  • Zoontje Cristiano Ronaldo (9) binnen dag bijna miljoen Insta-volgers

  • Uit de hand gelopen besloten Facebookgroepen uitgelicht in video van ‘Alicante’

  • Zangeres Duffy onthult na jaren stilte: "Ik was ontvoerd en verkracht"

  • Netflix bevestigt nieuw seizoen van rauwe drugsserie 'Top Boy'

  • NS maakt reizen goedkoper voor jongeren

  • Marechaussee voor de rechter wegens etnisch profileren