Music

Neon Hitch doet het beter

  1. Newschevron right
  2. Neon Hitch doet het beter
Neon Hitch heeft haar nieuwste track 'F*ck U Betta' uitgebracht. Het nummer staat op haar debuutalbum dat dit jaar wordt gereleast.

De Britse zangeres begon in 2007 met haar muzikale carrière. In het begin tourde ze met Professor Green en opende 50 Cent´s concert in Nothingham Arena. Het platenlabel waar ze onder contract stond ging falliet en Hitch raakte gegeven moment dakloos.

Op een dag ondekte songwriter Benny Blanco haar op MySpace en vroeg haar of ze naar New York kon vliegen om met hem de studio in te duiken. Door geldgebrek kon ze helaas niet naar de Verenigde Staten afreizen.

Een jaar later verliep alles beter voor haar en tekende ze een contract bij EMI. Ze droeg vervolgens bij aan songteksten van nummers ´Blah Blah Blah´ van Ke$ha en ´Follow Me Down´ van 3Oh!3. In 2010 begon Hitch onder contract van Warner Bros met de opnames van haar debuutalbum. Ze bracht tot nu toe promo singles uit als ´Get Over U´, ´Silly Girl´, ´Bad Dog´ en ´Poisoned with Love´. Neon Hitch was ook op de track ´Ass Back Home´ van Gym Class Heroes te horen.




Ster advertentie
Ster advertentie