Music

Gio voortaan Giovanni

  1. Newschevron right
  2. Gio voortaan Giovanni
Het was nog geheim, maar Gio gaat binnenkort door het leven als Giovanni. Dat bevestigt de zanger in de FunX show CritiX. De 26-jarige zanger doet het volgens eigen zeggen "puur omdat het volwassener klinkt". Het wordt een nieuwe stap in de comeback die hij binnenkort maakt met de videoclip van Bonnie & Clyde.

Gio kondigde in CritiX ook alvast aan dat zijn nieuwe album een stuk volwassener wordt dan de voorgangers. Daarmee wil de zanger laten zien dat hij ook gegroeid is in het leven. "Vandaar de andere naam."

FunX dj Q-Bah had in de wandelgangen gehoord dat Gio een vriendin heeft en dat geeft de zanger in hetzelfde gesprek lachend toe. Gio vertelt dat hij al jaren een relatie heeft, eigenlijk al bijna heel z'n leven, met zijn fans. "Alle dames die zich aangesproken voelen door Bonnie en Clyde en Bonnie willen zijn: Voor jullie is het gemaakt.."

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F39831775&show_artwork=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie