Music

P. Moody vs. Polen

  1. Newschevron right
  2. P. Moody vs. Polen
Terwijl de Polen in Nederland door sommigen gezien worden als de “nieuwe Marokkanen”, die “onze banen” inpikken, laten rapper P. Moody en z’n neef Jay Delano een tegenbeweging zien. Deze Nederlandse artiesten veroveren in snel tempo de harten van de Poolse muziekliefhebbers.
De Amsterdamse rapper P. Moody scoort momenteel goed in Polen. Nadat een platenmaatschappij daar, de track hoorde was men meteen geïnteresseerd. De clip zie je hier!

De track draait volop op de Poolse radio en de rest van Europa moet snel volgen, want inmiddels is de track losgegooid via i-tunes. Er zit daarnaast ook een zeer herkenbare sample in van de Noorse groep A-ha. Deze groep scoorde in 1985 een grote hit met Take On Me.

Met deze track wilde P. Moody graag iets doen en daarop hebben de twee neven producer Tearce Keaz (bekend van Lloyd de Meza, Rocks, Fouradi en Maj Farah) benaderd om de track te maken. Dat is de ontstaansgeschiedenis van het nummer Just Like Me.

De video is hier te zien en de track zal je deze week terugvinden bij de XTips. Hopelijk gaan de Polen massaal stemmen, want er is toch helemaal niets tegen Polen?

{youtube}rUzZtp2J3Ks{/youtube}
Ster advertentie
Ster advertentie