Music

Reggaetonsterren brengen samen track uit

  1. Newschevron right
  2. Reggaetonsterren brengen samen track uit
De artiesten van het bekende platenlabel Pina Records hebben samen de track Diosa De Los Corazones uitgebracht. Arcangel, RKM y Ken-Y, Zion y Lennox en de nieuwste singer-songwriter Lobo zijn allemaal op de track te horen. Het nummer is een combinatie van soca en reggaeton.
Het team heeft de track speciaal op de verjaardag van labeleigenaar Raphy Pina gereleast. De manager/producer werd in maart in New York gearresteerd door de DEA. Hij was verdacht van het witwassen van geld. Pina betaalde een borgtocht van een miljoen dollar.
De artiesten van het bekende platenlabel Pina Records hebben samen de track Diosa De Los Corazones uitgebracht. Arcangel, RKM y Ken-Y, Zion y Lennox en de nieuwste toevoeging aan het label, singer-songwriter Lobo, zijn allemaal op de track te horen. Het nummer is een combinatie van soca en reggaeton.

Het team heeft de track speciaal op de verjaardag van labeleigenaar Raphy Pina gereleast. Het leek hem geweldig om alle talenten samen op een nummer te zetten. De manager/producer werd in maart in New York gearresteerd door de DEA. Hij werd verdacht van het witwassen van geld. Pina betaalde een borgtocht van een miljoen dollar.

Ster advertentie
Ster advertentie