Music

Arlissa en Nas de diXte

  1. Newschevron right
  2. Arlissa en Nas de diXte
Arlissa en Nas zijn deze week de diXte met hun nieuwe single Hard to Love Somebody. Het is een opvallend FunX-debuut voor de zangeres, want deze single is haar manier om een oude relatie te verwerken. Het grappigste daaraan is dat ze het lied met Nas heeft opgenomen. Hij was toevallig de favoriete rapper van haar ex-vriend, maar waarschijnlijk heeft hij sinds de release alle cd's uit het raam gegooid.

Arlissa's Hard to Love Somebody kwam na een lange weg terecht bij Nas. Wat de Amerikaanse rapper hoorde, beviel hem wel en daarom vroeg hij de 19-jarige zangeres om over te vliegen naar Los Angeles, zodat ze samen een duet van de track konden maken. In een interview vertelt Arlissa dat die hele ervaring bijna onwerkelijk was. "Nas geeft je een goed gevoel als je met hem samenwerkt, maar in het vliegtuig terug naar Engeland dacht ik, Fuck! Ik heb net een track opgenomen met Nas!"


{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/_IKmR6dISj8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie